▶ RTV

Edicioni informativ - 03 Dhjetor 2020 - Ora 20:00 - RTV Ora

#oranews #rtvora #news #albanianews #lajme #lajmeshqip #lajmediteLajmet më të fundit të përgatitura nga redaksia e televizionit.Follow TV Ora dhe RTV Ora NewsSubscribe To Ora News on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL Subscribe To Ora News on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3 For more content from click HERE www.oranews.tv Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp Për më shumë na ndiqni në: www.oranews.tv

RTV LIVE ON IPTV SOCCER